Inspiratiemarkt

zaterdag 13 december 2014 om 14:30 uur

Locatie: De St@art | Apenheul, Apeldoorn

energie besparen

Kom op 13 december
naar de inspiratiemarkt

Wilt u energiezuiniger wonen? Zelf uw energie opwekken?
Op de inspiratiemarkt van de gemeente Apeldoorn krijgt u
handige tips en gratis advies. U bent welkom van 15.30 tot 17.30 uur!

  • demonstraties van besparende apparatuur
  • presentaties van isolatiematerialen
  • ontmoetingen met huiseigenaren die bouwen aan een energieneutraal huis
  • handig stappenplan voor uw huis

Download de flyer

Niet alleen huiseigenaren, ook Apeldoornse bedrijven zijn present op de inspiratiemarkt. Want aan de Energie Expeditie deden ook bedrijvengroepen mee: E.nu Veluwe, Wonen 2.20 en Waar Wensen Wonen. Ze hebben hun krachten gebundeld om voor huiseigenaren die echt ver willen gaan met energiebesparing, een passend aanbod te bieden.

Adres inspiratiemarkt
De St@art | Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Route en parkeren
De route naar de Apenheul is op de wegen rond en in Apeldoorn goed aangegeven. Volgt u de routeborden die leiden naar Stadspark Berg & Bos, Apenheul of het Boschpad. De parkeerplaats is te bereiken via de J.C. Wilslaan vanuit beide richtingen:

  • Vanuit het (noord)westen: Via de A1 en de Soerenseweg rijdt u vanuit noordwestelijke richting de J.C. Wilslaan op, en ligt de parkeerplaats vervolgens aan uw linkerhand. U rijdt linksaf de Roosmale Nepveulaan in, waar u de hoofdingang van de parkeerplaats vindt.
  • Vanuit het (zuid)oosten: Via de verkeersring van Apeldoorn (vanaf A50, A1 en N-wegen bereikbaar) rijdt u vanaf de rotonde de J.C. Wilslaan op. Daar ligt de parkeerplaats aan uw rechterhand. U rijdt rechtsaf de Roosmale Nepveulaan op, waar u de ingang van de parkeerplaats vindt.

Vanaf de parkeerplaats steekt u de straat over en volgt u het pad langs de grote vijver richting de St@art.

Openbaar vervoer
Komt u met openbaar vervoer? Ieder kwartier stoppen buslijnen 2 en 3 (die ook langs het NS-station van Apeldoorn rijden) bij de parkeerplaats van de Apenheul. Meer informatie vindt u op www.9292.nl.

« terug naar overzicht