U bent hier:

Actueel

EnergieAmbassadeursTOP 13 juni

maandag 18 mei 2015

Op zaterdag 13 juni vindt de tweede EnergieAmbassadeursTOP plaats in Apeldoorn.

Wanneer:       Zaterdag 13 juni

Waar:   Stadhuis, Marktplein 1, 7311 LG Apeldoorn

Tijd:   10.00 – 15.30 uur

Het wordt een ontmoetingsdag voor alle vrijwilligers die dag-in, dag-uit bezig zijn met energie en duurzaamheid, met isolatie en zonnepanelen, met hun buren en in hun eigen wijk. We gaan de successen met elkaar delen, waardoor ze geïnspireerd naar huis gaan en de dag erop met hernieuwde energie aan de slag kunnen.

Wilt u ook bekendheid geven aan de EnergieAmbassadeursTOP? We vragen u daarom deze uitnodiging aan hen door te sturen. En wellicht kunt u hen een reiskostenvergoeding aanbieden?

Meer informatie staat op de site: www.energieambassadeurstop.nl

Inschrijven kan (kosteloos) op http://www.energieambassadeurstop.nl/aanmelden.html


ENEXAP gaat verder in 2015

maandag 9 maart 2015

Update Energie Expeditie

Het is voorjaar, het aantal zonuren loopt langzaam weer op en daarmee loopt bij veel ENEXAP deelnemers de energierekening terug. Extra terug, want ondertussen worden er steeds meer energiemaatregelen uitgevoerd, van isolatie tot installatie. Energieneutraal komt steeds dichterbij.

Op 10 februari was er een bijeenkomst met verhalen van ENEXAP deelnemers en een inloopmarkt, om vragen te stellen aan deskundigen. De zaal zat gelukkig vol! Bent u geinteresseerd in de Energie Expeditie omdat u ook met uw huis aan de slag wilt en gebruikt wilt maken van de ervaring die we hebben opgedaan? Mail dan naar duurzaam@apeldoorn.nl  


Meer berichten